Produk

Inventaris gedhe lan nyedhiyakake layanan khusus

Warta Kita

Ngerti tren lan proses produk.

  • In recent years, growth in China’s homegrown clothing industry has slowed and traditional brands have aged………
    • 10-09-2020

    Ing taun-taun pungkasan, tuwuh ing industri sandhangan ing omah China wis saya suwe lan merek tradisional wis tuwa ………

    Ing taun-taun pungkasan, tuwuhing industri sandhangan ing Tiongkok saya suwe saya suda lan merek tradisional wis tuwa, dene merek sing umume umume ing tahap awal tuwuh. Sanalika, akeh merek internasional sing duwe pengalaman luwih akeh babagan R&D, desain, saluran penjualan lan operasi merek yaiku ...

  • Sublimation printing process
    • 10-09-2020

    Proses nyetak sublimasi

    Apa proses cetak sublimasi Pencetakan transferublimasi luwih dhisik nggunakake cetak kanggo nyithak pewarna cetak khusus ing kertas transfer, banjur panas lan penet kanggo mindhah pewarna menyang kain. Khusus, adhedhasar karakteristik sublimasi pewarna bubar, pilih disper ...

  • T-shirts are currently popular fashion elements
    • 10-09-2020

    Kaos saiki dadi unsur mode sing populer

    Kaos saiki dadi unsur mode sing populer. Dheweke santai, sederhana lan murah. Dheweke digoleki masarakat. Dadi pirang-pirang merek kaos oblong sing ana ing pasar, lan nalika kanca kumpul lan mangan, reregetan nuli tumiba sandhangan. Kepiye cara ngresiki? 1. Gulung Kaos sadurunge dikumbah, ...